Ismerje meg munkatársainkat:
Nyitrai Anita

2016
SGS Hungaria - Vezető Auditori tanfolyam
2014
Bureau Veritas -HACCP és IFS v6 Belső Auditori tanfolyam
2009-2013
Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar
Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök
Diplomatéma: A müzli fehérjetartalom mérése FT-NIR spektroszkópiával.
2002-2007
Budapesti Corvinus Egyetem Kertészettudományi Kar
Kertészmérnök
Diplomatéma: Tápanyag utánpótlás az ökológiai gazdálkodásban.

Nyitrai Anita
Szaktanácsadó
Tel: +36 70 673 7984
Email: nyitraifpq@gmail.com
Krajczár István

Executive Chef
Konyha Technológiai Szaktanácsadás közel 25 éves szakmai múlttal.
A nemzetközi piaci trendeket figyelemmel kísérve professzionális konyha kialakítása, új konyhatechnológiák megismerése, bevezetése és alkalmazása.
A meglévő konyha géplistájának áttekintése olyan módon, hogy a szakácsok által elkészített étlapon szereplő ételek mindegyikének elkészítésére alkalmas legyen.
Étlap összeállítása, esetlegesen a jelenlegi receptúra újragondolása, figyelembe véve a gasztronómia fejlődését
Az ételek megfelelő színvonalú elkészítése, tálalása, az alapanyag-szükséglet kiszámítása az egyenletesen jó minőségű ételek készítéséhez!
Referenciák:
Magyarország- Budapest
Kazakhstan - Almaty
Oroszország- Moszkva
Csehország- Karlovy Vary
Svájc- St Moritz
Olaszország- Milánó
Franciaország- Nizza
Dubaj
Thajföld- Bangkok
Brazília- Rio de Janeiro

Krajczár István
Mesterszakács
Tel: +36 30 414 4322
Email: krajczarfpq@gmail.com
Gyarmati Attila
Szaktanácsadó
2019
Bureau Veritas - IFS/BRC Belső Auditor Tanfolyam
2016
VINCOTTE - Munkavédelmi képviselő képzés
2016
VINCOTTE - Munkavédelmi képviselő képzés
2010
Bureau Veritas - IFS/BRC Belső Auditor Tanfolyam
1997-2001
Szent István Egyetem- Gépészmérnöki Kar - Gépészmérnök Logisztikus
1999-2000
Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kar - Felsőfokú logisztikai tanfolyam

Gyarmati Attila
Szaktanácsadó
Tel: +36 30 687 7226
Email: gyarmatifpq@gmail.com

A kedvezőbb partneri megítélés,a vevők nagyobb bizalma, a cég társadalmi és piaci megítélésének javulása, valamint a pályázati elbírálásban szerezhető előny, az, amelyet egy vállalkozás nyerhet attól, ha minket alkalmaz.